Det ene øjeblik emmer der af intens koncentration. Det næste er der løs snak og drillende kommentarer. Livet i køkkenet, bageriet, restauranten eller slagteriet er både med fokus på detaljen og på det at give gæsterne eller kunderne en unik oplevelse.
Uanset om du er tjener, receptionist, slagter eller kok, så handler det om at skabe øjeblikke for andre, som de aldrig glemmer.
Og mens du lærer, hvordan du gør det, får du det bedste sammenhold, nye venner, engagerede undervisere og faglige oplevelser i verdensklasse.

Uddannelser på Slagteriskolen
Receptionist
Slagter
Tarmrenser
Gourmetslagteraspirant
Gourmetslagter med specialet butik
Gourmetslagter med specialet delikatesse
Gourmetslagter med specialet slagtning
Ernæringsassistent
Bager
Bagværker
Kok
Konditor
Konference- og selskabstjener
Gastronomiassistent
Gastronom med speciale i smørrebrød og catering
Tjener
