Fødevareuddannelser på ZBC Roskilde

Tag din uddannelse indenfor fødevarer og oplevelser på Slagteriskolen Roskilde. Start på fx ernæringsassistent, gourmetslagter, receptionist m.m.

Hvilken fødevareuddannelse passer til dig?

Kunne du tænke dig at tage en uddannelse inden for fødevarer? Så er der mange muligheder på skolen i Roskilde.

På fødevareuddannelserne er der plads til den enkelte elev. Selv om vi arbejder koncentreret, er der også plads til sjov og hygge.

 

ZBC slagteriskolen og fødevareuddannelser i Roskilde - elever sidder udenfor i køkkenhave

Detaljen og den unikke oplevelse

Det ene øjeblik emmer der af intens koncentration. Det næste er der løs snak og drillende kommentarer. Livet i køkkenet, bageriet, restauranten eller slagteriet er både med fokus på detaljen og på det at give gæsterne eller kunderne en unik oplevelse.

Uanset om du er tjener, receptionist, slagter eller kok, så handler det om at skabe øjeblikke for andre, som de aldrig glemmer.

ZBC Roskilde slagteriskolen og fødevarer - to elever står i køkkenet og tilbereder flæskesteg

Og mens du lærer, hvordan du gør det, får du det bedste sammenhold, nye venner, engagerede undervisere og faglige oplevelser i verdensklasse. 

Kom og besøg os på fødevareuddannelserne i Roskilde. Tilmeld dig besøgsdag i Roskilde.

ZBC Roskilde slagteriskolen og fødevarer - gastronomlærer underviser elev der er i gang med uddannelsen til gastronom eller gastronomiassistent

Mød Kristian

"Lykkelig for at jeg droppede universitet og tog kokkeuddannelsen" - Kristian, kokkeelev på ZBC Slagelse.

Mød i videoen Kristian, som er i gang med at tage uddannelsen til kok. Han fortæller om hans passion for faget og hvordan det er at være lærling på Hotel Frederiksminde.

ZBC Roskilde
Maglegårdsvej 8
4000
Roskilde