Skal du være kok, tjener, slagter, bager eller konditor?

Tag din uddannelse indenfor fødevarer på Slagteriskolen Roskilde. Start på mange uddannelser: Kok, tjener, slagter, bager, receptionist m.m.

Kunne du tænke dig at tage en uddannelse inden for fødevarer? Så er der mange muligheder på skolen i Roskilde.

På fødevareuddannelserne er der plads til den enkelte elev. Selv om vi arbejder koncentreret, er der også plads til sjov og hygge.

Det ene øjeblik emmer der af intens koncentration. Det næste er der løs snak og drillende kommentarer. Livet i køkkenet, bageriet, restauranten eller slagteriet er både med fokus på detaljen og på det at give gæsterne eller kunderne en unik oplevelse.

Uanset om du er tjener, receptionist, slagter eller kok, så handler det om at skabe øjeblikke for andre, som de aldrig glemmer.

Og mens du lærer, hvordan du gør det, får du det bedste sammenhold, nye venner, engagerede undervisere og faglige oplevelser i verdensklasse. 

Kom og besøg os på fødevareuddannelserne i Roskilde. Tilmeld dig besøgsdag i Roskilde.

ZBC slagteriskolen og fødevareuddannelser i Roskilde - elever bager i køkkenet
ZBC Roskilde
Maglegårdsvej 8
4000
Roskilde