Teknik og industri Camp i Slagelse

  • Teknik og industri Camp
  • | 03-06-2022
  • | ZBC

Er du vild med teknologi, robotter, metal og maskiner? ZBC Slagelse byder i sommerferien indenfor til en uge med teknologi, metal og spændende oplevelser.

Er du vild med teknologi, robotter, metal og maskiner? Er du kreativ, tør du kaste dig ud i nye opgaver og kan du lide at fejlfinde? Så skal du med på Teknik og industri Camp hos os i uge 31.

Er du klar på en sjov sommerferieoplevelse og frisk på at få nye venner? Eller måske bruge fem fede dage sammen med din bedste ven? Meld dig til Teknik og industri Camp på ZBC i Slagelse, hvor du sammen med en masse andre, skal prøve dine evner af indenfor teknologi og industri.

Du kommer til at prøve kræfter med b.la. droner, robotter, moderne industriteknologi, du vil opleve en airbag springe og skabe designs i metal. Du vil lære en masse teknikker og materialer at kende, samtidig med, at du får det sjovt med dine nye kammerater.

Midt på ugen kommer du på udflugt til både Harboe Bryggeri og Flåde Station Korsør, hvor vi ser på både produktion og brug af moderne teknologier til fremstilling af hverdagsprodukter samt værksteder.

Praktisk

Hvem er det for:
4.-7. klasse.

Hvornår foregår det:
Mandag d. 1. til fredag d. 5. august, kl. 8:30-15:00 dog kun til kl. 13 om fredagen.

Hvor foregår det:
ZBC Slagelse, Bredahlsgade 1B, 4200 Slagelse

Pris:
895 kr. inklusiv frokost og t-shirt.