Start uddannelse 9. august

Tilmeld dig din erhvervsuddannelse eller EUX nu

Find din uddannelse

ZBC Næstved

Vi tilbyder gode faglokaler, arbejdsrum, og gruppefaciliteter - så din HHX, EUX eller erhvervsuddannelse på alle områder lever op til de stærkeste kvalitetskrav.

Få en rundtur på ZBC Næstved

Hvordan ser ZBC Næstved ud indefra? I videoen her får du en guidet tur rundt på skolen.

En innovativ skole med plads til at være ung

Salg, service, finans, sprog, mennesker, mad, omsorg, kager og maskiner - det er bare nogle få af de ord, der knytter sig til det utal af muligheder, der er for at uddanne sig på ZBC i Næstved. Du bliver en del af en innovativ skole med stor mangfoldighed.

Vi tilbyder HHX, EUX og erhvervsuddannelser inden for business/kontor & handel, fødevarer og SOSU (social- og sundhedsuddannelserne).

Og så bliver du en del af et miljø, hvor vi respekterer din mening og vil gøre alt for, at du bliver så dygtig som muligt. Vi tror også på, at det at tage en uddannelse er mere end at tilegne sig et fag eller studiekompetence. Det handler om at skabe en magisk tid. En tid med venskaber, studieture, fantastiske oplevelser og plads til at være ung. En tid, du aldrig glemmer.

ZBC Business-, Fødevare- og SOSU-uddannelser i Næstved - Kokkeelev laver mad

Du har mulighed for at starte på mange forskellige uddannelser i Næstved.

Se vores uddannelser og studieretninger her: 

Erhvervsuddannelser i Næstved

EUX i Næstved 

HHX studieretninger i Næstved

 

Kom og besøg vores skoler

Introduktion og brobygning
ZBC har Introduktion for 8. klasse og Brobygning for 9. og 10. klasse på vores erhvervsskoler og HTX- og HHX-gymnasier i Holbæk, Roskilde, Ringsted, Køge, Slagelse, Næstved og Vordingborg.

Få inspiration til at vælge uddannelse og se videoerne med Mads Marius.

Introduktion for 8. klasse

Brobygning for 9. klasse

Besøgsdage i alle byer
Vi har også besøgsdage på alle vores erhvervsskoler i Holbæk, Køge, Næstved, Ringsted, Roskilde, Slagelse og Vordingborg.

Tjek alle vores fag og tilmeld dig en besøgsdag

Her finder du ZBC Næstved

ZBC Næstved (Erhvervsskole og HHX) & SOSU ZBC Næstved
Handelsskolevej 3
4700 Næstved
Tlf. 55 78 88 88

Telefontid:
Mandag-torsdag 8-15
Fredag 8-14

Charlotte Skøtt, Uddannelseschef, cskn@zbc.dk

Jimmy Otto Hass, Vicerektor, jioh@zbc.dk

I hjertet af skolen er der multirummet med højt til loftet og en dejlig kantine.

Bygningen rummer et infotek med både egen samling med bøger, leksika, tidsskrifter og videosamling. Derudover kan du søge information via den elektroniske materialesøgning.

ZBC Business-, fødevare- og SOSU-uddannelser i Næstved - Pædagogiske assistent elever laver arbejder i gruppe

Food Hall på Handelsskolevej

ZBC er en af Danmarks førende fødevareskoler, og det er vigtigt for os, at alle elever og medarbejdere kan få velsmagende og nærende mad i løbet af deres skole- og arbejdsdag

Derfor har vi videreudviklet skolens kantiner i Roskilde, Ringsted og Næstved til ZBC Food Hall, hvor du både kan få inspiration samt lækker og sund mad til hele dagen.

Driften af vores Food Halls foregår med tanke for gode råvarer, og som en del af fødevareelevernes uddannelse. Vores uddannelser supplerer hinanden, og de forskellige kompetencer kommer hinanden til gode i den daglige drift – til fordel for alle skolens gæster, elever og medarbejdere.